CUM COMAND

Ghid de utilizare

Magazinul online ROUBLOFF a fost creat pentru a raspunde in cel mai prompt si profesionist mod nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Modalitatea de prezentare a produselor pe acest site a fost conceputa pentru a usura alegerea produsului sau a produselor perfecte pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi.

Toate produsele din cele trei game ROUBLOFF sunt insotite de cateva informatii in limba romana, pretul actualizat si de imagini de prezentare. Orice utilizator al site-ului poate parcurge intreaga gama de produse prezentata fara a fi nevoit sa creeze un cont de utilizator personal, insa acest lucru este absolut necesar in momentul in care se doreste plasarea unei comenzi ferme.

Cum creez un cont:

Pentru crearea unui cont nou aveti nevoie de o adresa de e-mail valida si o parola personala ce va asigura confidentialitatea datelor ca utilizator. Contul creat va permite realizarea de comenzi on-line pentru orice produs de pe site-ul nostru roubloff.ro.

Dupa crearea contului, veti primi din partea adminului nostru un mail de confirmare pe adresa de e-mail mentionata de dumneavoastra ca autentificare pentru activarea contului. Exclusiv user-ii care au un cont creat si activat pe site-ul nostru pot realiza comenzi on-line.

Utilizarea butonului de cautare rapida:

Butonul de cautare rapida a fost creat special pentru a usura alegerea produsului ce corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra si pentru a elimina risipa de timp. Acesta se regaseste pe homepage-ul magazinului nostru online si este pozitionat in partea dreapta sus. Puteti utiliza campul de cautare rapida in cazurile in care cautarea dumneavoastra este generala sau se refera la un cuvant tip cheie.

Utilizarea cosului de cumparaturi:

In urma accesarii site-ului nostru puteti vizualiza produsele prezentate si binenteles lansa comenzi on-line. Odata cu deschiderea paginii produsului ce se afla in atentia dumneavoastra, daca acesta corespunde cerintelor pe care le aveti, il puteti adauga in cosul de cumparaturi. Dupa realizarea acestui lucru puteti continua navigarea site-ului nostru sau puteti efectua direct comanda pentru produsul anterior adaugat.

In acest ultim caz se completeaza campurile necesare realizarii facturii. Comanda dumneavoastra intra apoi in faza de procesare.
Nota: Pentru produsele care se regasesc in starea de stoc limitat si cele care sunt disponibilie la comanda se va realiza un contact din partea unui administrator al site-ului roubloff.ro.

Dupa lansarea comenzii administratorii site-ului vor procesa comanda lansata. Clientul poate verifica on-line prin intermediul contului propriu stadiul comenzii realizate, prin accesarea link-ului comenziile mele. Daca se adauga in cos un produs insa comanda nu se finalizeaza, iar user-ul respectiv paraseste sesiunea curenta (log-out) produsul adaugat ramane in cosul de cumparaturi fiind disponibil si la urmatoarea logare.